Bouwkunde

Zethoven Bouwplan Groep tekent voor het bijzondere ontwerp en de totale gebouwontwikkeling...
Meer over Bouwkunde

Planontwikkeling

Zethoven BouwplanGroep een ervaren, creatieve en pragmatische planontwikkelaar, maakt gebouwen en woonplannen met -een bijzonder randje-
Meer over Planontwikkeling
Projectwoningen in verkoop

Bouwmanagement

Zethoven BouwplanGroep is als bouwmanager capabel om in grootschalige projecten structuur aan te brengen. De kunst is complexe processen te vereenvoudigen tot hapklare brokken.
Meer over Bouwmanagement

Visualisatie

Zethoven BouwplanGroep heeft een eigen visualisatie studio waarin met behulp van de modernste hardware- en softwaretechnieken de meest tot de verbeelding sprekende project- en ontwerp...
Meer over Visualisatie

Property Partners

Property Partner: Een aanspreekpunt voor al uw vastgoed gerelateerde zaken...
Meer over Property Partners

Nieuwbouwen

Een zorgeloos en ontspannen bouwproces voor u als opdrachtgever is ons belangrijkste uitgangspunt.
Meer over Nieuwbouwen
Sharepoint

Login

Over ons

Over ons

BouwplanGroep > Over ons
Als creatief planontwikkelaar richt Zethoven Bouwplan Groep zich middels samenwerkingen of verwerving op kleinschalig en middel grote woningbouwplannen met meestal een bijzonder karakter. Onze focus ligt daarbij op het middensegment van de markt. 

Als ervaren opdrachtgever vanwege deze aan de onderneming gelieerde planontwikkelingsactiviteiten heeft Zethoven Bouwplan Groep brede praktijkervaring in het opdrachtgeverschap en een geheel eigen werkwijze ontwikkelt bij het tot stand brengen van haar bouwprojecten. Met alle advies disciplines in eigen huis. Van ontwerp, uitwerking, bouwfysica en constructies, tot bouwmanagement en directievoering. Alles met één aanspreekpunt en één verantwoordelijk partner. Met die aanpak en de uitgebreide kennis en ervaring ontzorgen wij u als opdrachtgever optimaal.

Naast ons specialisme in woningbouw, profiteren ook ondernemers en maatschappelijke instellingen als opdrachtgever van onze werkwijze. Met één totaaladviseur ervaren zij het gemak en het beperkte risico van het met één contactpersoon werken in de totale advisering. Communicatiefouten tussen verschillende adviseurs zijn verleden tijd en nooit meer ontstaat er discussie over welke partij waarvoor verantwoordelijk is. Zo ontstaat duidelijkheid in het bouwproces.

Onderstaande afbeelding verbeeld de risico's die een opdrachtgever neemt door vele losse adviseurs te contracteren. Alle verantwoordelijkheid voor zaken die niet expliciet aan een bepaalde adviseur zijn toegeschreven, vallen tussen wal en schip en komen zo voor rekening van opdrachtgever:


"HET PERFECTE ONTWERP IS DE OPTIMALE BALANS TUSSEN BRUIKBAARHEID, BETAALBAARHEID & UITSTRALING" ...maar dit is in de huidige bouwpraktijk helaas geen vanzelfsprekendheid meer. Waar vroeger een architect als 'bouwmeester' alle disciplines van het bouwen beheerste, richt hun focus zich tegenwoordig vooral op vormgeving. Voor onder andere de uitwerking en calculatie worden vaak externe adviseurs ingeschakeld. Communicatiefouten tussen de verschillende adviseurs is de bron van veel ergernis en kosten voor de opdrachtgever. In onze visie zou een bouwkundig ontwerper alle disciplines van het bouwen moeten beheersen om tot een optimaal ontwerp te komen. Wij concentreren daarom al deze benodigde disciplines onder één dak: Snel, efficiënt, en betaalbaar. 
HET BESTE ADVIES wordt pas gegeven als er verantwoordelijkheid is voor het eindresultaat. Omdat wij vaak de eindverantwoordelijkheid hebben in het bouwproces, zijn wij scherp en anticiperend in onze advisering. En als solvabele onderneming zijn wij een betrouwbare partner in deze risicodragende rol.
 
ONS TEAM van zo'n 10 medewerkers houdt kantoor in Heerenveen. Midden en noord Nederland vormt de kern van ons werkgebied, maar ook met projecten elders in Nederland alsmede in het buitenland hebben we ervaring en behoort een samenwerking tot de mogelijkheden.
 
WONINGBOUW bedienen wij met ons ‘Top of the Build’ concept. Zethoven Bouwplan Groep ontwerpt aansprekende en onderscheidende maatwerk woning architectuur, verzorgt de complete bouwkundige uitwerking en begeleidt de gehele bouw. Onze ervaring draagt bij aan een zeer hoogwaardige besteksystematiek en kennis van contractering. Met een onafhankelijke aanbesteding bent u gegarandeert van een hoge prijs-/kwaliteitverhouding.

SAMENVATTEND: Wij zetten ons er voor in een actieve en meedenkende partner te zijn in willekeurig welke bouwkundige uitdaging. U mag van ons concrete en bruikbare adviezen verwachten. U zult zich ontzorgd voelen en uw project zal bij ons in goede handen zijn. Resultaatgericht werken tegen reële scherpe tarieven… En met bijna alle disciplines in eigen huis zijn de lijnen kort en ligt ons werktempo hoog.
 
Maak een vrijblijvende afspraak om nader kennis te maken en te bespreken welke samenwerkingsvorm het beste bij u past.