Bouwkunde

Zethoven Bouwplan Groep tekent voor het bijzondere ontwerp en de totale gebouwontwikkeling...
Meer over Bouwkunde

Planontwikkeling

Zethoven BouwplanGroep een ervaren, creatieve en pragmatische planontwikkelaar, maakt gebouwen en woonplannen met -een bijzonder randje-
Meer over Planontwikkeling
Projectwoningen in verkoop

Bouwmanagement

Zethoven BouwplanGroep is als bouwmanager capabel om in grootschalige projecten structuur aan te brengen. De kunst is complexe processen te vereenvoudigen tot hapklare brokken.
Meer over Bouwmanagement

Visualisatie

Zethoven BouwplanGroep heeft een eigen visualisatie studio waarin met behulp van de modernste hardware- en softwaretechnieken de meest tot de verbeelding sprekende project- en ontwerp...
Meer over Visualisatie

Property Partners

Property Partner: Een aanspreekpunt voor al uw vastgoed gerelateerde zaken...
Meer over Property Partners

Nieuwbouwen

Een zorgeloos en ontspannen bouwproces voor u als opdrachtgever is ons belangrijkste uitgangspunt.
Meer over Nieuwbouwen
Sharepoint

Login

Volledig uit handen nemen...

BouwplanGroep > Bouwmanagement > Volledig uit handen nemen...
'Volledig uit handen nemen'... dat is waar Zethoven Bouwplan Groep voor staat.

Traditioneel...
...is de bouw verdeeld in vele 'verticale kolommen'. Vele verschillende specialisten, die hun vakgebied beheersen, maar de integratie van alle vakgebieden tot één geslaagd project wordt steeds moeilijker. Waar van oorsprong de architect zich nog de rol van bouwmeester toe eigende, richten veel architecten zich voornamelijk op de vormgeving en minder op het proces op zichzelf. De integratie van bouwtechniek en specialistische zaken gebeurt vaak nadat het ontwerp al definitief is. Dan komt een bouwmanager is beeld, welke de verschillende disciplines 'inhuurt' en hiermee de uitwerking bewerkstelligt.

Het nieuwe bouwen...
...richt zich meer op het (geintegreerde) proces. De visie van de Zethoven Bouwplan Groep is om de rol van bouwmeester opnieuw gestalte te geven. Door parate kennis te hebben van alle disciplines zijn we in staat efficiënt te ontwerpen (of ontwerpen uit te werken), waarin anticipatie op mogelijkheden en belemmeringen in de uitwerking al vroegtijdig een belangrijke rol speelt.

Eén partij als aanspreekpunt en verantwoordelijke...
...is de basis. In een vroeg stadium zijn wij in staat duidelijke taal te spreken over het proces en de consequenties. Hierin kunnen we risico's voor onze opdrachtgever uitsluiten door met vaste tarieven te werken. Wij blijven het gehele voorbereidingsproces uw aanspreekpunt. Dat kan totdat een bouwvergunning is verkregen, maar volledig ontzorgen betekent ook tijdens de bouw de touwtjes voor onze opdrachtgever in handen houden.

Neem contact op om meer te horen over de mogelijkheden van een samenwerking...